- Welcome To My Blog -

. hope your enjoy with my blog .

Wednesday, December 15, 2010

Terime Kasih =)


hah...chumil tak gambar ni?
macam mane saye dapat?


Oke di sini saya selaku "Tuan Punye Blog" ni ingin mengucapkan ribuan terime kasih kepada "Afiq Dulmi" sebab mengajar saya mempamerkan gambar-gambar yang chumil sebegini utk diletakkan di blog saya..hoho...kalau tak de die payah nak tahu bende alah mcm ni leh dapat kat mane..so korang kalau nak kan lgi banyak animated menarik lagi cumil gi website ni http://www.glitter-graphics.com/gallery.php?categoryID=65&page=11...click gambar yg korang suke...than download file =)

sekian terime kasih :p

2 comments:

  1. wha..ty cik Lis..Kerana membuatkan nama sy terpapar dlm blog anda..:D

    ReplyDelete